Nenad Manojlović iskreno o problemima u braku: „Uvek nešto skupo treba da se kupi da bi došlo do pomirenja“

NENAD MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 37 ok

Pevač Nenad Manojlović već pet godina uživa u u skladnom braku sa svojom izabranicom Jelenom. On je jedan od retkih pripadnika sa naše javne scene koji otvoreno govori o problemima koje ima sa suprugom.

Neša kaže da se često dogodi da se ženi ne javi na telefon, a onda kako je rekao nastane haos, pa on mora da se iskupi.

Nenad svadba

-Uskoro neću ni imati telefon. Ipak, supruzi uvek moram da se javim. To nije šala, tu može čovek i da nastrada. Možeš ti da se ne javiš, ali onda ćeš da snosiš posledice. Gde si bio, šta si radio? Onda se ona tebi ne javlja, izignorišete – rekao je on za Grand.

Pevač kaže da kada se posvađa sa ženom, pomirenje usledi nakon što joj kupi neki poklon koji je iznenadi i onda mu sve oprosti.

I uvek nešto skupo treba da se kupi da bi došlo do pomirenja. Hvala bogu, sad mogu da zaradim pa da se izvinim. Al’ šta ću ako padne posao? Onda sam u žešćem problemu – rekao je Nenad.

Nenad Manojlovic i aleksandra Mladenovic

Podsetimo, Jeleni i Nenadu je na venčanju bila kuma pevačica Aleksandra Mladenović, a on je za naš portal otkrio kako se odlučio da mu baš ona bude svedok.

– Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u „zapršci mog braka“ i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti– ispričao je Nenad za Grand i otkrio kako mu je koleginica postala i kuma:

– Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma“.

BONUS VIDEO: Zašto Nenad Manojlović krije suprugu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković