Login/Registracija

„Nisam podržavao Lunu u rijalitiju“ Baki B3 otkrio sve o odnosima u porodici Đogani (VIDEO)

Denser i popularnih pevač koji je vrhunac slave doživeo devedeseth godina prošlog veka, Baki B3 odlučio je da se na scenu vrati novim hitom i dosegne popularnost kakvu je uživao krajem prošlog veka, a prokomentarisao je i odnose u porodici Đogani.

Kako je i Baki jedan od članova uvek aktuelne porodice Đogani, nismo mogli a da ga ne pitamo u kakvim je odnosima sa Lunom Đogani i da li je pratio njeno učešće u rijaliti programu.

Moja ćerka je završila fakultet, ne zanima je estrada i nikada nije želela da uđe u rijaliti. To je mač sa dve oštrice. Ne bih dozvolio svom detetu da bude u rijalitiju kao što je bila Luna. Nisam mogao da podržim neke njene postupke, grešio sam i ja i odgovarao za to– rekao je pevač, pa se osvrnuo i na popularnu braću Đoleta i Gagija Đoganija.

-Đole i Gagi su mi stričevi. Sa njima imam fantastičan odnos, odlično se slažemo. Svi imamo neke svoje pravce i puteve. Sa Gagijem sam odrastao, čak sam mu i teteovažu posevtio – istakao je Baki i dodao:

Volim ga, on je moj stric, ali malo nam se zbog rijalitija izgubio odnos. To nije samo kod nas nego i kod svih drugih ljudi, svi su se odaljili.

Šta je još Baki B3 ispričao o svom životu i porodici Đogani možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk