Nikolija otkrila zbog čega se nikada nije udala za Relju: „Imamo više razloga“

nikolija jovano

Nikolija Jovanović i Relja Popović godinama uživaj u skladnoj zajednici koju su upotpunile njihove ćerke, a uprkos porodičnoj idili nikada nisu stupili u brak.

Dok mnoge devojke maštaju o danu kada će obući venčanicu, za Nikoliju je to samo „papir“.

nikolija j

Nismo u braku, iako mi svi kažu da jeste brak jer imamo dvoje dece, imamo više razloga– rekla je pevačica i otkrila koji su:

Prvi, mi nikada nismo bili na nekoj svadbi. Tačnije, ja sam bila na dve svadbe u životu i na jednoj sam bila kuma, i nemamo odnos prema toj vrsti veselja. Papir kao papir ne znači nam mnogo, možda se to nekad promeni, ali baš nam je lepo ovako, ne vidim zašto neka potvrda treba da bude iznad potvrde ljubavi ili zašto staviti zakon iznad ljubavi. Ali opet ako dobijemo nekad želju za nekom ceremonijom možda se i desi– rekla je u emisiji „Exkluziv night“.

dhusdu

Podsećamo, Nikolija je izgubila bebu kada je prvi put zatrudnela sa Reljom zbog čega je bila oprezna u druge dve trudnoće.

-Druge dve trudnoće sam, hvala Bogu, uspešno iznela. Bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom. Naravno, nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako – odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala, iako je druga trudnoća bila problematična. Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno, nekako baš onako po pe esu sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: „Deco, imamo problem, 50-50 posto da će da opstane i pitanje je da li će sutra i dalje biti tu“. I onda sam išla na hitan serklaž, doktor Jeremić je uradio repoziciju, već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće. I uspela sam i mnogo sam srećna i tu sam se mnogo promenila. To mi je promenilo život!– ispričala je svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulicom“.

BONUS VIDEO- Vesna Zmijanac o odnosu sa Brenom:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić