„Niko iz porodice nije bio za to“ Miloš Bojanić priznao da ga sin NIJE poslušao

Miloš Bojanić u velikom je strahu, jer je njegov sin Mikica odlučio da se oproba u rijalitiju. Kako je za medije otkrio, podržao je svog naslednika. ali je isto tako uplašen da ga neko od njegovih neistomišljenika ne napadne fizički.

d9ed4fdff55f1ad6d5300bcbfa7a64fdb024a8fb

-Ja sam rekao zbogom rijalitijima i tako će i biti, e sada moj sin Mikica je dobio ponudu i kada je rekao ja sam onako bio malo zatečen. On ima dovoljno godina da može sam da odluči, a ja sam mu dao određene sugestije jer sam bio više puta. Mada se tamo okolnisti menjaju iz minuta u minut. Niko iz porodice nije bio za to da on uđe, ali kada smo razgovarali sa njim šta on želi, on je rekao da je to novo iskušenje za njega i da želi da proba – rekao je Miloš.

f279d244306e893d627764b58f5b99e03adc3308

-Pomalo se plašim konflikta, mada se nadam da tuča neće biti. Ja se za njega plašim i kada sedne u auto i ode u grad. Moj Mikica nije konfliktan dečko, pošten je, e sad da li će ga napadati, pa sigurno hoće. Mene mnogi ne vole, pa to može da bude razlog da ga napadaju i svađaju se sa njim. Ne znam da li ću mu biti podrška u studiju, jer ja se na drugi način borim kroz život, a moja deca drugačije – rekao je Bojanić za Star.

Podsetimo, Miloš je ovog leta u svojoj vili na crnogoskom primoriju ugostio ekipu Grand online portala i tom prilikom priznao da je svoju kuću preuredio u apartmane i da sada dobro zarađuje od gostiju i turista. Tada je istakao da će tu vilu upravo naslediti njegov mlađi sin Mikica. 

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković