NIKAD NE BISTE POGODILI: Ovo su najslušanije pesme Grand produkcije iz prošle nedelje, jedna je stara čak 20 godina (VIDEO)

9e70dbba1284e01b7be4fd0660ae010f340cad05

Gotovo da su sve pesme Grand produkcije veoma slušane i da imaju ogroman broj pregleda, koji se broji u milionima, međutim publika je tokom prethodne nedelje izdvojila svoje favorite. Zato vam predstavljamo listu top pet pesama koje ste slušali prethodnih dana.

Na petom mestu se našao hit koji se već godinama sluša sa istim žarom. Amar Gile je numerom „Prekasno“ postavi ozbiljan standard koji i dan danas drži.

Odmah za njim, na četvrtom mestu našla se, verovali ili ne Seka Aleksić i to sa pesmom iz davne 2004. godine „Svi tvoji milioni“. Nema sumnje da dobra i kvalitetna pesma ostaje hit za sva vremena!

Bronzana medalja otišla je u ruke talentovanog Nemanje Đurđevića koji je digao veliku prašinu novim singlom pod nazivom „Tuđa nevesta“. Za veoma kratko vremen numera je osvojila vaša srca što ste i dokazali tokom prethodne nedelje.

Rekord je definitivno osvojio Radiša Trajković Đani koji se u svojoj karijeri može pohvaliti ogromnim brojem hitova. Njegova numera, objavljena pre dvadeset godina našla se na drugom mestu Grandove top liste. Verovatno da niste ni pretpostavili, ali u pitanju je „I opet u kafani“.

I zlatnu medalju i prvo mesto zauzeo je Isak Šabanović numerom „Kunem se“. Sudeći po rezultatu izgleda da se među slušaocima ozbiljno zavrteo Isakov hit, a mi mu ovim putem čestitamo!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović