NIJE SVE MED I MLEKO, pevač OTKRIO: „Kada sam pobedio u Zvezdama Granda BORBA je tek tada POČELA“

Bivši pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović i nekadašnja finalistkinja X faktora Ilma Karhmet nedavno su snimili duet, koji je već nakon prvog slušanja postao jedna od omiljenih pesama na plejlistama, te su otkrili kako je došlo do toga da ukrste svoje glasove i naprave ozbiljan muzički bum.

358596c5aa0ae46cd47a01c98c0fe26a6c5177d6

Ideja je bila obostrana, ali smo čekali pravu pesmu. Ono što nas dvoje nosimo u sebi je nešto posebno, a kada smo ukrstili glasove i emociju nadmašili smo naša očekvanja. U stvari, Mirza mi je predložio i na prvo slušanje sam pristala, ali proces samog snimanja je posebna priča- rekla je Ilma i u samom startu svima zagolicala maštu. 

Pozitivni komentari i čestitke za duet se samo nižu, a ovaj muzički dvojac ne krije koliko im to sve zapravo prija. Ipak, ono što se dešavalo iza kamere i kakva je stvarno Ilma, pevač je rado otkrio.

– Na snimanju je bilo jako zanimljivo, pre svega inspirativno je raditi sa Ilmom iako je ona čak deset godina mlađa od mene. Kada je u pitanju muzika, ona uopšte ne kaska, bez obzira što je mlada, čak ima i viška znanja. Bio sam siguran da je to pesma za nas dvoje- otkrio je pevač, ne krijući koliko je ponosan na svoju koleginicu koja bez obzira na godine, kako kaže ima čak i viška znanja.

8cab256edd199d9fdb33642d5159806d9ad2d366

S obzirom na to da su oboje svoje karijere započeli u muzičkim takmičenjima, osvrnuli su se na svoje učešće ali i sam početak, koji za njih nije bio ni malo lak. Iako njegovu karijeru ne prate skandali svaka pesma koju objavi, moramo priznati, odmah postaje mega hit.

– Meni je muzika stil života, uz muziku tugujem, radujem se i ljudi prepoznaju tu moju emociju. Bog mi je dao talenat i ja želim da ga koristim u normalne svrhe, bez skandala. Znam da je to teži put, ja sam dve godine lutao i nisam znao šta da radim ali sa ove tačke gledišta sam veoma srećan-  rekao je Mirza.

75cb2df053ecdc53ebb2f5fd83dffe252915460f

Ne krije da mu znači pobeda u napopularnijem muzičkom šouu, ali smatra da to nije dovoljno za uspešnu karijeru.

– U tom momentu kada sam pobedio možda jesam bio najakutelniji, ali borba zapravo tek tu počinje. Tek tada shvatiš da nije sve med i mleko. Dolaze novi kandidati, nova sezona takmičenja, stari učesnici se zaboravljaju ako ne rade ništa. Ako želiš da uspeš moraš dati svoj maksimum!- zaključio je bivši pobednik „Zvezda Granda“, dok se Ilma složila sa kolegom i otkrila kroz smeh da je Mirza previše skroman te da još uvek nije svestan šta sve može.

POGLEDAJTE I

Mirzi je ovaj pevač na početku karijere dao SAVET ZLATA VREDAN: „NISAM SE STIDEO, često sam to radio“

PREMOĆNO Mirza i Ilma u duetu koji topi i najtvrđa srca: „Ovo je NESTVARNO, ČUDO“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović