Login/Registracija

Ni pred Bogom, ni pred ljudima: Ovim parovima PAPIR ne znači ništa!

Odavno smo utvrdili da ljubav ne zna za godine, a u nekim slučajevima ni za – papir. Mnogi parovi na estradi žive u skladnim zajednicama, a da nisu venčani. Ima nekih koji i ne pomišljaju na to, dok drugi imaju u planu, ali možda nekad. 

Već godinama su zajedno, žive, putuju, od pre skoro dve godine postali i roditelji devojčice Krune. Ivana Selakov i njen izabranik Predrag Mirković još nisu formalno stupili u brak, a interesantno je da su se njih dvoje verili još pre deset godina. Kako je Ivana jednom prilikom otkrila njih dvoje su jednom prilikom i raskidali, a to je trajalo mesec dana. 

– Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da smo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet – ispričala je onda jednom prilikom. 

……

Oni važe za jedan od najlepših parova na estradi. Mia Borisavljević uživa u ljubavi sa svojim kolegom Bojanom Grujićem, a sada i sa njihovim zajediničkim detetom, ćerkom Emom. Njih dvoje su nastupali zajedno, a jednom prilikom Mia je ispričala kako je sve počelo.

– Ubrzo su se pojavile prve simpatije sa obe strane, ali smo to oboje krili. Najviše zbog posla! Tačnije, nisam sebi htela da priznam da mi se desilo upravo ono za šta sam tvrdila da nikad neće. To je da pomešam ljubav i posao! Međutim, razum se tu ništa ne pita. Dugo smo se odupirali našoj ljubavi, ali je privlačnost bila fatalna.

……

I oni su kolege, imaju četvorogodišnju ćerku Reu, a o venčanju za sada ćute. Nikolija Jovanović i Relja Popović retko i šturo govore o svojoj privatnosti, a o njihovoj ljubavi najbolje govori Nikolijina izjava kada je prošle godine slavila 30. rođendan.

– Bajke postoje, kada imate princa pored sebe! Hvala, Relja, sa tobom je svaka godina samo lepša i ispunjenija ljubavlju.

……

O njemu se poslednjih godina mnogo piše. Najpre zbog veze i razvoda od koleginice Ane Savić, potom je stigla nova ljubav, pa teška saobraćajka u kojoj je jedva sačuvao živu glavu. Potom i vest da je njegova tadašnja devojka Marina Gagić u drugom stanju. Darko Lazić planirao je venčanje sa Marinom za ovu godinu, međutim, pandemija je pokvarila planove. On i Marina uživaju sa sinom Aleksejem, a Darko i dalje svojim ponašanjem puni stupce novina i portala. 

……

I kod njih je komplikovano! Andreana Čekić je posle razvoda od Ivana Miladinovića uplovila u romansu sa Markom Miloševićem koji je i dalje bio u braku. Ipak, njegova brakorazvodna parnica je okončana, a kako je pevačica krajem prošle godine otkrila imaju u planu svadbu i decu.

– Planiramo svadbu i decu, to sigurno nećemo kriti, već smo smislili ime za devojčicu.

……

 Saznaj više:

Ovi poznati su se upoznali na poslu i zavoleli!

Foto: Instagram,
Autor: K. Obradović