Neverovatna priča kako je Aco Pejović kumovao Aleksandri Prijović: Predvideo im brak na početku veze, a ona mu tada rekla samo jedno

prija i filip sv

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su u braku od 2018. godine, a njen kum na venčanju bio je pevač i njen veliki prijatelj Aco Pejović.

Malo ko zna kako su odlučili da on bude baš njen na venčanju, a o tome su u više navrata govorili javno.

Naime, sve je počelo šalama na jednom rođendanu gde su Filip i Aleksandra sedeli prekoputa Ace.

prija filip svad

-Kada smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo, izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nasi  gledao nas sve vreme. U jednom trenutku je rekao:”Svadba, ti si gotov” i ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem,mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana, ni meni, ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli Aleksandra i ja smo mu rekli: ‘Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum’- ispričao je Filip svojevremeno za Grand.

Aleksandra nikada nije krila koliko je ponosna što je baš njega odabrala za tu bitnu ulogu u njenom životu.

prija pejovic mare

Nakon venčanja Aco i Aleksandra istakli su su da su odavno prevazišli prijateljske odnose, te da su danas kao familija.

-Kuma volim najviše na svetu. Desi se možda, da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite- izjavila je svojevremeno Aleksandra za medije.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović koncert Arena:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.