Login/Registracija

Nakon što je zaprosila grčkog biznismena Suzana Mančić otkrila detalje predbračnog ugovora

Nakon dve decenije ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom, pevačica Suzana Mančić zaklela se na večnu ljubav svom dragom 2018. godine. Oduvek je važila za hrabru ženu što je i dokazala kada je zaprosila svog voljenog.

– Kada dođete u određene godine, a ja ih imam okruglo šezdeset, počnete malo drugačije da razmišljate, želite da stabilizujete svoj život, i emotivni i poslovni. Sedeli smo na ručku, Simeon, ja i njegove ćerke. Održala sam prigodan govor i saopštila mu da mislim da je vreme da se uzmemo. Potom sam se obratila devojkama, objasnila im da razumem njihovu poziciju, da mi je jasno da brinu za ono što je njihov otac stekao, ali da ćemo nas dvoje potpisati predbračni ugovor i da nema mesta za strah – počela je Suzana svoju ljubavnu priču koja je mnoge iznenadila.

– Ja volim vašeg oca i on voli mene, želim da se udam za njega i želim da se vi radujete tome, da se svi radujemo, jer vam ni na koji način neću biti prepreka –rekla je buduća maćeha i tim postupkom oduševila naslednice svog izabranika.

Da je njihov odnos poput onih iz bajke svedoče njihovi zajednički trenuci u kojima uživaju kada god imaju vremena za to.

– Sima je uvek pazio moje ćerke, kao i ja njegove. Zajedno smo slavili i mature, i diplome, i mastere, specijalizacije, venčanja, krštenja, rođenja unuka, jer je moj Simeon u međuvremenu postao deda. Sve smo to prošli zajedno. Istina, među nama postoji izvesna jezička barijera, ali sa njegovom decom komuniciram i pogledom, i rukama, i na ono malo grčkog koliko sam naučila, i mogu vam reći da se lepo razumemo.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović