Login/Registracija

NEMA DALJE: Vendi napravila haos na ŠABAČKOM VAŠARU, a tek da vidite plesačice (VIDEO)

Pevačica Vesna Vukelić Vendi nastupila je prekjuče na šabačkom vašaru, gde je svake godine redovna, a video snimci njenog nastupa su postali viralni.

Ona ne prestaje da šokira javnost izdanjima pod šatorima, a sada je na binu izašla sa nekoliko plesačica.


Naime, one su se uvijale oko šipke, dok je Vendi pevala. One su na sebi imale samo brushalter, haltere, i kratak šorts, ali i ruže u dekolteu. Vukelićeva je za ovu priliku odabrala mini haljinu, koja je istakla njene bujne grudi, a uz to i duge crne čizme.

– Šator se napunio tek kad su ljudi ispred čuli da je najavljena Vendi. Odmah su uleteli unutra, posedali i počeli da aplaudiraju i da je snimaju. Izašla je na binu s nekoliko žena, sve su bile plesačice, pa su se uvijale, izgledalo je kao trbušni ples. Nekoliko puta u toku večeri silazile su u publiku i igrale muškarcima pored stolova, ali Vesna nije htela. Ona je samo pevala i igrala u svom stilu. Pravila je nekoliko pauza, tad bi joj prilazili muškarci, ali je svakog odbila. Pristajala je samo na fotografisanje i to je sve – rekao je izvor za Republiku..


……Podsetimo, Vendi je nedavno objavila i svoju prvu knjigu koja je za kratko vreme postala hit među čitaocima, a ona piše o uvek aktuelnoj temi – crna magija.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković