Login/Registracija

NEMA DALJE Pevačica šokirala voditelja u sred emisije: „Rastužio sam se zbog miša“ (VIDEO)

U sjajne vokalne sposobnosti nekadašnje učesnice „Zvezda Granda“, Marine Bogdanović, odavno smo se uverili, ali njen bogat muzički repertoar i dalje je iznenađenje za sve. 

Mada je tokom takmičenja preferirala pretežno etno, pa čak i pop numere i iste takve snimala za „Grand produkciju“, vremenom se otisnula u druge žanrove i postala najtraženija pevačica koja na veseljima maestralno izvodi čuvene dvojke. 

Da peva sve od Nirvane do Silvane uverili smo se nedavno u emisiji „Pesmom za dušu“, gde je izveal nekoliko različitih muzičkih hitova, a posebno iznenađenje dogodilo se tokom spleta pesama koji je prvenstveno šokirao voditelja Zorana Pejića Peju. 

Osim pesme „Ala bi se šikicala“ i drugih šaljivih numera koje je otpevala, voditelja je iznenadio Marin izbor za izvođenje starog hita Mladena Petrovića Kosmajca „Ti si mala maca, a ja mali miš“.

Tokom izvođenja pevačica je prišla voditelju koji je na kraju sa osmehom prokomentarisao:

– Jako mi se dopalo ovo za macu, rastužio sam se zbog miša. Emisija „Pesmom za dušu“ je baš taj fazon gde treba da pokažemo da se snalazimo u svakoj pesmi i u ovoj sa macama.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu. 

……

Autor: I. Ankić