Login/Registracija

NEKI SU I PRIZNALI: Ovo su pripadnici estrade KOJI SU OPERISALI SVOJE NOSEVE

Pripadnici estrade uvek su pod budnim očima javnosti i zato čien sve kako bi u svakom trenutku izgledali besprekorno iz svakog ugla.

Ipak, priproda nije bila na svačijoj strani, pa su se mnogi podvrgli estetskim zahvatima kako bi ulepšali delove lica i tela koji su im smetali, a jedna od najčešćih operacija, kako usvetu tako i kod nas, jeste operacija nosa.


Iako se mnoge zvezde stide da priznaju da su išta korigovale, ima i onih koje su javno govorili o svom nedostaku koje su rešili odlaskom kod plastičnog hirurga.

Neki su to učinili iz estetskih, a neki iz zdravstvenih razloga, a rezultat je svakako bilo veće samopouzdanje kod svih.

Dragana Mirković je među prvima sa estrade javno govorila o ovoj operaciji koja je bila očigledna. Ona je osamdesetih godina prvi put otišla pod nož, međutim prvom operacijom nije bila zadovoljna, pa se navodno odlučila i za drugu, a kao razlog zbog koga se odlučila za ovaj zahvat navela je zdravstveni razlog.


Kada se pojavila u „Zvezdama Granda“, Andreana Čekić je imala kukast nos sa vrhom koji je išao na dole, a na nagovor Cece ona ga je korigovala kod istog doktora koga je svojeveremno posetila i njena ćerka Anastasija.

Spekuliše se da je i ona dva puta operisala nos, i da je napokon zadovoljna finalnim izgledom.

Kažu da je njena trnsformacija do sada najbolja. Maja Berović jedna je od retkih pevačica koja je o plastičnim operacijama govorila otvoreno i koja je javno priznala da su joj one podigle samopuzdanje, a prćast nosić znatno je ublažio crte njenog lica sa početka karijere.


Svako ko prati Eminu Jahović, zna da se ona dosta promenila od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni. Danas važi za jednu od najlepših žena na našoj estradi, ali pre 15 godina nije bilo tako. Njeno lepo lice, kvario je kukast nos koji je ona korigovala uz pomoć plastičara i to nikada nije krila. Iako je kao razlog navela zdravstven etegobe, sumnja se da je ovaj zahvat radila više puta, međutim ona to nikada nije potvrdila.


Iako je bilo očigledno da je Marina Visković, takođe, korigovala svoj nos, ona je nedavno te sumnje razbil akada je na svom Instagarmu podelila snimak iz bolnice nakon ovog zahvata.

Saša Kovačević, posle operacije nosa, koju je pravdao bolnim sinusima, dobio je klasičan školski primer operisano uštinutog nosa na vrhu, a na njemu bi mu pozavideli i brojni svetski modeli.


Pevačica Goga Sekulić u svojoj karijeri doživela je mnoge transformacije počev od boje kose, skidanja mladeža, uvećanja grudi, ali ni nos nije uspeo da sačuva svoj prvobitan oblik.


Zanosna Severina za koju svi misle da je takva rođena, imala je nekoliko inetrevncija među kojima je i nos.

Na operaciju nosa u Tursku, išla je i Milica Todorović, koja je zbog zdravstvenih problema bila opasno navučena na kapi za nos, zbog čega se prvenstveno odlučila na ovaj korak.

Aleksandra Prijović, nije neko ko razglaba na temu estetskih intervencija, ali je priznala da je radila operaciju nosa jer joj je kao najtraženijoj pevačici na našoj estradi ponestajalo daha na natupu što je, na ovaj način uspela da reši.


Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, Mirza Selimović, takođe je to učinio iz zdravstvenih razloga.

Ovo su samo neki od onih koji su priznali da su imali intervencije na licu, a mnogo jeonih koji se i dalje kriju i ne žele javnosti da priznaju.Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić