Snežana Dakić zapevala u emisiji, Lea Kiš u šoku: „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Ove nedelje publika će imati priliku da uživa u fantastičnoj emisiji „Nedeljno popodne“ autorke i voditeljke Lee Kiš Jokić koja se potrudila da sa ženskom ekipom u studiju napravi pravu zabavu.

Neotkrivene priče poznatih pevačica, njihove anegdote, zatim Leini izazovi i pitanja usijaće atmosferu kraj malih ekrana, baš kao što je i u studiju.

Snežana Dakić je tokom emisije priznala da ženama često fale partner koji će im dati veter u leđa, dok je Zorana na Leini pitanje da li je ima isti, odgovorila u svom stilu.

-Pa ja sam samoj sebi oluja – prokomentarisala je Zorana Pavić, što je izazvalo smeh u studiju, baš kao i njena izjava da bi gledaoci mogli da joj se jave, ukoliko im treba ludak kouč.

Capture 21

Anabela je pesmom i igrom podigla atmosferu u studiju do usijanja, dok je Vanja Mijatović emotivnim baladama uživo oduševila sve.

Uz pesmu Zorane Pavić „Sanjam te još“ pevala je i Lea, dok je njena koleginica Snežana Dakić zapevala numeru „Miki moj“, što je bilo najveće iznenađenje.

lea

Lea je pohvalila Snežanino pevanje, a ona na pohvalu reagovala je ubedljivo.

-Sjajno pevam, možda je trebalo da pevam ranije, ali nikad nije kasno – rekla je Snežana i nasmejala sve.

Koliko je ženska energija u studiju bila na maksimumu svedoči i Kaća Sotirović koja se umorila od pričanja.

-Ja uživam, ali fali danas ovde neko muško, ali ajde… – rekla je Kaća Sotirović, a Zorana dodala da je to Eros Ramacoti.

Ovo je samo jedan mali deo svega što vas čeka u nedelju od 17h na Grand televiziji u emisiji „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“.

Capture 22

Promo emisije pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDDEO – Lea Kiš o ćerki

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković