Login/Registracija

Neda Ukraden: Božić na plus 40C!

Posle uspešnog novogodišnjeg dočeka Neda Ukraden u dalekoj Australiji nastavlja turneju.


Malo slobodnih dana iskoristila je za odmor u ekskluzivnom letovalištu Noosa, gde je dočekala Božić sa rođacima koji tu žive, a potom nastupila u prepunoj dvorani Serbian community centra pred kako kaže, fenomenalnom publikom. – Sjajna atmosfera na svim koncertima i traži se karta više, uz lepo vreme čini ovu turneju posebnom. Iako su razdaljine između Perta, Melburna, Sidneja, Brizbejna i Adelaida velike, radim sa mnogo energije i ljubavi – poručila je Neda iz zemlje kengura.


Kako smo uspeli da vidimo, Nedi australijska zima sa plus 40 stepeni Celzijusa izuzetno prija, a kako nam je sama otkrila, nađe se vremena i za šoping. – Ispred prodavnice obuće sa potpisom Lobutin, stoji redar koji sprečava da se napravi gužva i kupce usmerava u kolonu. Potražnja za ovim cipelama je ogromna bez obzira na cenu! – otkriva Neda svoje impresije iz šopinga. A kako je u šetnji posle šopinga naišla na uličnog svirača u svom stilu Neda se našalila: – Red je da počastim kolegu!

Da se dobar glas daleko čuje svedoči činjenica je Nedina najnovija pesma „Kaldrma“ već uveliko hit i da je publika već zna od reči do reči.Foto: Grand online,
Autor: I. Đorđević