Login/Registracija

“NE VIDIM TU NIŠTA LOŠE”: Topalko otvoreno o ELITNOJ PROSTITUCIJI

Vest koja je kao bomba odjeknula Srbijom o elitnoj prostituciji, ne prestaje da intrigira javnost, a svoj sud o ovoj temi dao je i Milan Topalović Topalko.

On ističe kako nikome ne zamera bavljenje bilo kojim poslom sve dok je u pitanju slobodna volja.

– To je stvar koja je bila od pamtiveka pa do danas, ništa novo. Zašto bi neko te ljude sprečavao da rade to što rade? To je njihova volja, a čovek ima pravo da radi u životu ono što hoće. Što se mene lično tiče, ja ne vidim ništa loše. Svako ima svoj izbor da radi u životu ono što želi kao što sam ja pevač, tako i neko želi da se tim bavi i to je sasvim okej. Ne daj Bože samo da neko nekog prisiljava na to, to je već nešto sa čim se ne bih složio, ali ako je to slobodna volja to je okej- rekao je pevač za Grand. Online.

Dok mnoge njegove kolege imaju odbojan stav prema prostituciji, Topalko se zalaže za legalizaciju.

– Ja sam pre deset godina rekao da prostitucija treba da se legalizuje u Srbiji. Ja mnoge stvari kažem unapred koje kasnije tako budu. To je svuda u svetu normalna i legalizovana stvar, zašto bi sad nekoga proganjao, krio se… To treba da bude normalna stvar kao i svaki drugi posao- otvoreno je izneo svoje mišljenje Topalko.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić