Login/Registracija

„Ne bih smeo da se prihvatim toga“ Aca Ilić se pohvalio kulinarskim umećem, ali na ovo se još uvek ne usuđuje (VIDEO)

Najskladniji estradni par Bilja Jevtić i Aca Ilić iako su u braku više od tri decenije i dalje se vole i poštuju kao na početku, što se odmah na prvi pogled i vidi. Iako imaju uspešne karijere u koje su ulagali mnogo truda i rada i važe za vrhunske pevače ostali su skromni i žive kao sav normalan svet, a evo kako raspodeljuju kućne poslove i kako se Aca snalazi u kuhinji.


– Za vreme korone sam bio jedan od najboljih kuvara, sam sebe mogu da pohvalim jer to me je uvek interesovalo, koja je to magija kuvanja, ja sam samo gledao kako se sprema gulaš i druga jela, čak me je i žena pohvalila. Sad sam malo stao pošto je stala i korona, Bilja je ponovo preuzela primat, ali za sledeću jesen-zimu ponovo se vraćam – rekao je on, a Bilja se kroz smeh nadovezala:

– Nemoj molim te samo opet korona, pusti to… Kratko beše, ali slatko, moramo nešto drugo da nađemo da nastaviš ti to… 

Bilja tvrdi da joj se dopada kako njen suprug kuva, ali ne krije da ima malu zamerku, a sada je otkrila i oko čega.

– Meni se lično dopada, ali ja preferiram više laganiju hranu bez mnogo zaprške, bez mnogo začina, on to voli da bude pikantno, da bude jako, slano, sve što meni ne odgovara, ali dobro, ne bunim se, super je sve to… 


Međutim, iako je Aca naučio da sprema brojna jela u jedno kaže da ne bi smeo da se upusti, a u pitanju je spremanje zimnice.

– To bi već bio preveliki zalogaj za mene, mogu da pomognem oko kiselog kupusa kad stavljamo, međutim napraviti dobar ajvar to je već umetnost, ne bih smeo da se prihvatim toga – priznaje on, pa otkriva koji Biljin specijalitet najviše voli:

– Bilja ima više spcijaliteta, ali najbolje mi ona napravi ćufte u paradajz sosu i bareni krompir.


Pevačica nam je otkrila i šta misli o novim muzičkim žanrovima i da li sebe vidi u nekom.

– Ja možda mogu da probam i možda bih uspela u tome, nije to neka nauka, mnogo je lakše ovo sad nego ono što smo mi snimali. Možda neki misle to je lako otpevati, međutim kad se uhvate u koštac sa tim pravim narodnim pesmama ima tu da se peva nije to baš lako – kaže ona.

Ceo intervju sa Biljom i Acom pogledajte u videu ispod!
Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić