Login/Registracija

„Ne bih nikada snimila Goginu pesmu Gaćice“ Jellena prokomentarisala koleginicu i njen veliki HIT: „Marina je našla pravu osobu“

Pevačica Jellena u proteklom periodu vredno je radila na novom projektu, a sada je konačno i objavila pesmu zanimljivog naziva „La Pijanista“ za koju je spot radila punih šest meseci.

Dočekali smo konačno da izađe nova pesma, trebalo je da snimimo spot na Zlatiboru, zatim smo prešli na Beograd, neki misle da je ovo snimljeno u Vrnjačkoj Banji, ali nije. Snimljeno je ovde u Topčideru – objasnila je pevačica.

Pevačica ne krije da je u današnje vreme veliki rizik snimiti novu pesmu i da na svojim nastupima uglavnom peva stare hitove kako svoje, tako i svojih kolega.

Na nastupima skorno ni jednu novu pesmu ne pevam, jer su to sve ljudi koji slušaju stare hitove, starija generacija. Sa tim pesmama pravimo sjajnu atmosferu – rekla je Jelena, pa usput prokomentarisala i stari hit Goge Sekulić „Gaćice“.

Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese. Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu „Postepeno“ koju mi i danas traže – iskreno je odgovorila pevačica.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk