Nataša Bekvalac: SOS za LJUBAV! (VIDEO)

Pop pevačica Nataša Bekvalac je za Dan zaljubljenih 14. februara priredila spektakularan koncert u prepunoj ,,Štark areni“ a publika je pristizala iz svih krajeva Srbije. Brojne kolege i poznate ličnosti došle su da podrže pevačicu, od Ane Sević, Filipa Živojinovića, Vesne Zmijanac sa ćerkom Nikolijom, do Jelene Karleuše, čije je pojavljivanje izazvalo najviše pažnje.

Koncert je počeo pesmom ,,Ja sam dobro“ a Nataša je u tom trenutku visila sa plafona arene i izvodila akrobacije na obruču na kom je sedela, dok su se na video bimu smenjivale njene fotografije i specijalni efekti. Kada su je spustili na scenu, pridružili su joj se mnogobrojni plesači, koji su svojim umećem ostavili sve prisutne oduševljenima.

c5b0375a8e93d2764e600caecb8b1fd2a7c360b5

Nizalo se mnoštvo hitova- ,,300 stepeni“ , ,,Pozitivna sam“, ,,Kraljica novih ljubavi“ a na prve taktove pesme ,,Mala plava“ publika je počela da vrišti. Novosadska barbika promenila je mnogo kostima i pokazala koliko joj je stalo da scenskog izgleda i nastupa. Prva gošća koncerta bila je koleginica Emina Jahović sa kojom je izvela duetske pesme ,,Gospodine“ i ,,Muško više ne mogu“, a zatim i Vladan Savić iz Magla benda sa kojim je otpevala pesmu ,,Neprijatelj“.

Najemotivniji momenat za Natašu bio je kada je pevala pesmu ,,Hiljadu nula“ posvećenu ćerci Hani, uz koju je mnogo žena iz publike pustilo suze. Publika se posebno radovala izvođenju starih hitova poput ,,Laži me laži“, ,,Miris“ i ,,Ne brini“ i svi su đuskali u ritmu sa lepom pevačicom.

efa0f9ec99df8a133f010e4ef770fd802f9baa4f

Kako je koncert bio rasprodat u kratkom roku, svi su se zapitali zašto nije otvorila i drugi koncert u areni, na šta je ona odgovorila: ,,Moje srce nije moglo da izdrži Arenu 2, to sam rekla jiš pre mesec dana, ali postoji ideja da koncert S.O.S. za ljubav nastavi da živi regionalno“, što je obradovalo mnoge ljude iz okoline koji nisu uspeli da dođu na beogradski koncert.

Prilog za koncerta pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac