Login/Registracija

NAKON PREDSTAVE NATAŠA AKSENTIJEVIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ: „Nisam izdržala, SRCE se ubrzalo“ (FOTO)

Glumica Nataša Aksentijević, komičarka i voditeljka jedna je od najpoznatijih i najvoljenijih TV lica u Srbija, a razlog što je osvojila srca širokog auditorijuma pored njene vesele prirode i harizme jeste i iskrenost koju je nacija prepoznala.

Između ostalog, ona nikada nije krila probleme sa kojima se suočavala dok je bila na posebnom režimu ishrane. Pokušavajući da skine kilograme sa kojima je dugo kuburila, rešila je da preokrene svoj život i uzme stvar u svoje ruke kada su njen fizički izgled i zdravlje u pitanju.

Međutim to je sada očito uticalo na Natašino zdravstveno stanje. Šarmantna voditeljka svoje brojne obožavaoce putem društvenih mreža obavestila je da joj je pozlilo nakon predstave, te da je završila u hitnoj:

Koliko imaš godina? Tačno toliko da hAlter menjam za hOlter. Posle sinoćne predstave bile su ovacije, kao i svaki put, mada ovom prilikom nisam izdržala salve emocija. I srce se jako ubrzalo. Hvala svima iz Hitne pomoći, posebno Dragici. Ne sekirajte se, sve je ok i jedva čekam sledeće igranje „Kako i zašto ubiti muža“ – uz fotografiju na kojoj je prikačena na aparat za EKG, ujedno se zahvalila i svom kolegi Peđi Damnjanoviću koji joj je po svemu sudeći prvi pritekao u pomoć, a zatim dodala:

Hvala predivnoj publici, ako moraju tahikardije neka bude zbog vas – napisala je Nataša.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić