Login/Registracija

Natalija Trik FX: SANI SE U BOLNICI NENORMALNO PONAŠAO (VIDEO)

Članovi dens muzičkog dvojca „Trik FXNatalija i Sani preležali su korona virus, ali smatraju da ih to ne čini trajno imunim, pa poštuju propisane mere čak i kada gostuju u televizijskim emsijama. Dok sede na propisanoj distanci Sani uz sebe ima masku i apeluje na gledaoce da se pridržavaju  zdravstvenih mera. Iako su se čuvali ne znaju kako su se razboleli jer su najviše vremena provodili u prirodi.


Kako je Sani od svih članova njihove porodice najgore prošao i bio u bolnici natalija se prisetila njegovog ponošanja tokom boravka u bolnici.

On je stvarno bio nenormalan čovek, svi leže, on se šeta. Da, voli bele mantile, voli, voli doktorke i sestrice, ali ja kod kuće nemam takvu garderobu ni za igranje– duhovito je prokomentarisala Natalija. Pokušavaju da se vrate normalnom životu, ali i dalje osećaju posledice korone. –Vratili smo se treningu, ali nije kao pre brzo se umaramo i gubimo dah. Imama sam i jedan nastup, dobro je prošlo, ali opet je situacija takva da svi moramo da se pridžavamo mera – priznaju Natalija i Sani.

Na pitanje voditelja da li će uskoro da snime neku pesmu Natalija je objasnila. –Ništa mi se ne dopada, sve što mi pošalju sam već čula i videla, trebalo bi nešto da se tu menja

Celo gostovanje Natalije i Sanija pogledajte ovde:
Foto: Z. K. Munja,
Autor: M. Čolić