Login/Registracija

NAPUSTILA GA JE ZBOG SUPRUGA, a sada priznaje: „Nisam znala da toliko može da mi nedostaje“

Veliku slavu Ana Stanić stekla je još kao devojčurak u jednoj od najpoznatijih grupa devedesetih „Mobi Dik“. Međutim malo ko zna da je pevačica godinama živela u Parizu kome se i dan danas rado vraća.

– Tri godine nisam bila u Parizu. Najduža pauza od 2000. godine kada sam odlučila  da u njemu živim neko vreme, od kada sam naučila najbolji ulični francuski. Gledam ove moje prijatelje ovde, toliko ih volim, oni su moja druga familija. Nisam znala da grad može toliko da mi nedostaje- istakla je pevačica za Story.

Iako je ovaj prelepi Grad ljubavi kako ga mnogi nazivaju ostavio veliki pečat u njenom životu, Ana se u Srbiju vratila pre nego što se udala za biznismena Momčila Lavrnića. Svoju ljubav prema Parizu prenela je i na svoju porodicu te su nedavno zajedno prošetali jegovim ulicama.

-Kada odem tamo ja se bukvalno resetujem. Volim taj grad sa svim fizičkim simptomima ljubavi. Uspela sam i svoje dete da inficiram- rekla je Ana koja tvrdi da je poseta Parizu nakon tri godine pauze na nju ostavila jak utisak.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović