Login/Registracija

NAMAZAN SVIM BOJAMA: Bastijan OTKRIO TRIK pomoću kojeg trpi Anin šoping

Ana Ivanović važi za jednu od najlepših teniserki sveta, a da beli sport nije bio njen izbor, moda bi sigurno bila! Dovoljan dokaz da je jedna od stilizovanijih dama su fotografije na društvenim mrežama na kojima je pokazala da zna da iznese i najelegantniju haljinu, ali i sportski stajling na terenu.

Kao i svakoj ženi šopinga nikad dosta, a od kada se ostvarila u ulozi majke žali se da nema mnogo vremena da provodi po tržnim centrima.

– Volela bih da imam više vremena za to. Bastijan je veoma strpljiv, može dugo da čeka dok sam u prodavnici. I daje mi odlične savete!- otkrila je Ana.

Može se reći da je Ani i njenom suprugu moda najvažnija sporedna stvar, iako su poput svih javnih ličnosti imali i ozbiljne promašaje kada je reč o stajlinzima.

– Oh, koliko puta sam napravio lošu modnu procenu… Jednom sam kupio šešir, misleći da ću izgledati kao Džastin Timberlejk (smeh). Pomenuo bih i belu kožnu jaknu koju je Ana prvi put videla u mom dokumentarnom filmu- priznao je Bastijan i otkrio savršen recept za muškarce.

– Meni prija odlazak u kupovinu sa Anom jer sednem u neku udobnu stolicu i podižem palac gore i dole, u zavisnosti od toga da li mi se nešto sviđa ili ne- objasnio je fudbaler.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović