Login/Registracija

Nakon što nije prošao u finale PESME ZA EVROVIZIJU, oglasio se Savo Perović :“Nepravde uvek ima i biće“

Instagram/savo_perovic_je.deriste

Savo Perović nije uspeo da se sa pesmom „Presidente“ plasira u veliko finale „Pesme za Evroviziju“, mada je važio za jednog od favorita.

Pevač se i sam uverio da broj pregleda na Jutjubu, kao i maestralan nastup nisu garancija za uspeh u polufinalu, a nakon što su mediji preneli da je ljut na žiri što nije glasao za njega, oglasio se na Instagramu.

On je objavio fotografije iz polufinala i istakao da je sebe na „Pesmi za Evroviziju“ pobedio.

-Nikog ne pitam, samo uzimam i nastavljam dalje! Hvala na ovolikoj podršci koju mi šaljete, ja sam sebe pobedio! I mogu da kažem da me konačno osećate i doživljavate, to je moja pobeda sada! Bukvalno ovim more porukama kojim ste me zatrpali, znam da radim jako dobre stvari! Nepravde uvek ima i biće ali padanja nema- istakao je Savo na Instagramu.

Pevač uči samog nastupa bio veoma uzbuđen, a za Grand otkrio je da je mesecima pripremao svaki detalj za festival.

On za ovu priliku odabrao narandžasti kombinezon koji je raskopčao, pa su u prvom planu bile njegove gole grudi, dok je preko lica nosio masku koja je stigla iz Londona.

-Marija Vitez je sve ovo kreirala i sprovela u delo. Osećam se moćno, maska je specijalno stigla iz Londona od dečka koji radi i za Madonu. Inače, maska predstavlja malog đavola, vrlo je lagana, kod mene se sve lako skida – rekao je Savo za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram/Luka Pekić,
Autor: I. Ankić