Nakon raskida oglasio se Bane Mojićević, evo šta je razlog kraha: „Forsiranje je odustajanje od sebe“

BANE MOJICEVIC GP SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 21

Prvi pobenik „Zvezda Granda“, Bane Mojićević, pre tačno tri godina razveo se od supruge Milice koja mu je rodila dvoje dece, a nakon toga pevač se upustio u avanturu sa novom devojkom, ali je i toj ljubavi nedavno došao kraj.

Iako je u medijima samo potvrdio raskid, ne želeći da otkriva razloge koji su doveli do kraha, sada se oglasio na Instagramu i naveo zbog čega nije želeo da poradi na vezi u kojoj je nedavno bio.

-Ponekad prekinute veze i donosi se ne mogu popraviti. Zato što popravljanje podrazumeva da prihvatate manje nešto zaslužujete, da nisu ispoštovane vaše potrebe ili da gubite svoju autentičnost. Forsiranje ka popravljanju takvih veza je odustajanje od sebe – citirao je Bane doktora Marka Jovaševića na Instagramu.

Screenshot 20230712 011240 Instagram

Pevač je nedavno prokomentarisao to što se većina od njegovih kolega iz prve sezone „Zvezda Granda“ razvela.

-Mi smo ekipa razvedene Zvezde Granda, valjda nam je takva karma i takav put- rekao je Bane za Unu.

Bane se osvrnuo i na učešće u muzičkom takmičenju za koje ne može da veruje da je bilo pre 20 godina.

-Mnogo je brzo prošlo, proletelo. Ja to zovem “prošli život” jer se toliko stvari izdešavalo, što poslovno, što privatno. Iako je bilo pre 20 godina, meni je kao da je bilo juče. Emotivno sma vezan za taj period– iskren je bio i dodao:

-Živeli smo zajedno, proputovali ceo svet. Bilo je lepo zaista, deca smo bili i nezreli u svakom smislu. To je nešto čega se uvek rado setim.

6aaf33bb5cb1a5c22f0e0ddd8acdc5bdf72b9db8

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić