Login/Registracija

NAKON OPERACIJE pevačica priznala šta joj NAJTEŽE PADA: „Još uvek se oporavljam“

Marina Visković jedna je od pevačica koja mnogo ulaže u svoj fizički izgled, te svoj dan ne može da zamisli bez treninga. Kako se nedavno podvrgla estetskom zahvatu, priznaje da joj dani bez fizičke aktivnosti veoma teško padaju.

– Samo da vam kažem da mi u ovom postoperativnom periodu najteže pada činjenica da ne treniram. Smislila sam plan da kada se budem vraćala u formu, da vi zajedno sa mnom krenete, pa da nam bude svima lakše, da se družimo i da širimo svoje fizičke kapacitete- obratila se fanovima putem svog Instagram profila.

Izgleda da je Marina odlučila da motiviše i sebe i svoje verne fanove, te im uputila motivacionu poruku.

– Lakše nam je kada smo zajedno! Ja sam vaša Viskoza motivatorka- napisala je u opisu svoje objave.

Podsetimo, na dan svog rođendana Viskovićeva je završila u bolničkom krevetu odakle se oglasila putem društvenih mreža na kojima je aktivna.

-Dragi moji hvala svima na lepi željama i čestitkama. Učinili ste mi ovaj rođendan posebnim, ali na žalost neću stići svima da odgovorim jer ću da se odjavim na neko vreme. Odlučila sam sebe za rođendan da častim jednom totalnom anestezijom. Da se odmorim kao čovek, tako da se vidimo za par dana- poručila je fanovima tom prilikom.

POGLEDAJTE I

VERENA MARINA VISKOVIĆ: Od njenog DIJAMANTA vrteće vam se u glavi (FOTO)

POZNATE DAME U TRCI ZA NAJZGODNIJU: Ove pevačice provode sate u teretani (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović