Login/Registracija

Nakon neuspele OPERACIJE, Sloba ne ODUSTAJE: “Mora se dalje“

Pre nekoliko meseci pevač Sloba Vasić odlučio je da se podvrgne operaciji želuca, tačnije ugrađivanju balona a ne skraćivanju organa, što je mnogo invazivnija metoda.


Balon koji je ugradio zapravo smanjuje prostor u koji se pojedena hrana smešta te je prilikom obedovanja čoveku potreba mnogo manja količina hrane do sitosti, što se u njegovom slučaju nažalost nije desilo.


Dosta mi je elastičan želudac i kod mene ta intervencija nažalost nije uspela. Ne kažem da doktor nije uradio kako treba već ja nisam bio pacijent za tako nešto. Uskoro idem da izvadim balon- najavio je Vasić nedavno.

Međutim, zbog promene načina ishrane ali i redovnih treninga, Sloba je svakako izgubio veliki broj kilograma što se da primetiti po fotografijama iz teretane koje redovno kači.


Pevač i vlasnik hita “Anonimna“ uprkos preprekama, ne odustaje od zacrtanog cilja, a to je da kilažu vrati na nekadašnju i bude u top formi.


– Mora se!- napisao je Sloba na Instagramu uz fotografije na kojima se vidi da predano i vredno trenira i radi i one najzahtevnije i najteže vežbe snage.

BONUS VIDEO:Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac