„NAJTEŽE SU MI NOĆI“ Nakon gubitka supruga ništa nije isto u životu Milene Plavšić (VIDEO)

Pevačica Milena Plavišić imala je tešku godinu i jedno vreme nije imala ni snage ni elana da nastavi dalje. Gubitak voljenog supruga Duška pre osam meseci, zatim sestrića, a ubrzo i dugogodišnjeg prijatelja Bore Drljače totalno ju je slomio, pa se šuškalo da se nakon višedecenijske karijere povlači sa muzičke scene.

Međutim, uspela je da prebrodi teške trenutke i uprkos svemu ponovo se vrati nastupima i gostovanjima na televiziji, a novinske tvrdnje da napušta estradu demantovala je za Grand Online.

– Trudim se da lepo izgledam pored svih problema, svih bura i oluja, to mi je profesija. Ja sam i ranije imala velike tragedije i velike tuge u porodici, ali kada se profesionalno bavite pevanjem, morate ili da skroz napustite taj posao ili da nastavite dostojanstveno da ga radite – odgovorila je Milena i priznala da koliko god da joj je teško jednostavno mora da ide dalje. 

a7d6824c776fab7d46aed1b1dc02b4629c10e449

Kako je ostala sama mnoge kolege i dalje joj pružaju podršku i zovu, ali tvrdi da niko od njih ne može da joj nadomesti prazninu i samoću koju poslednjih osam meseci oseća.

– Sve morate da prebrodite sam. Divno je to sve i hvala svima od srca što zovu i pružaju podršku, ali kada završite razgovor sa nekim ko vam želi dobro, vi posle morate da nastavite sami. Znate, najteže su mi bile noći i danas su mi najteže noći, kad legnem samo razmišljam. Toliko je toga bilo da uspomene i misli samo naviru, a najteže je otarasiti se tih crnih misli, to mi je najteže ali opet moram da budem jaka – iskrena je Milena. 

fa7ad345a59df2e45b8a7d81db95b4f8eecefd4f

Pevačica iza sebe ima petodecenijsku karijeru bez ijedne mrlje i tvrdi da danas nije lako mladim pevačima da na isti način kao ona krče svoj put ka vrhu. Ono što joj je zapalo za oko svakako su razna muzička takmičenja koja su popularna među omladinom, a koja i sama prati. 

– Deca vide da je takmičenje popularno, pa hoće svako da peva i ko zna i ko ne zna. Ima i onih koji su zalutali a ima i talentovanih. Oni koji to jesu samo treba da budu uporni i rezultati će doći – smatra ona i dodaje da rado gleda „Zvezde Granda“. 

Kaže da ne bi se snašla u ulozi mentora, jer nikom ne bi mogla da kaže da ne zna da peva, a evo kako komentariše odlazak Jelene Karleuše i dolazak Cece Ražnatović u žiri. 

– Jelena je malo dizala tenziju i stvarala vatru i dobro je to radila. Ceca opet na drugi način to ozbiljnije radi, sluša šta ko peva i meni je stvarno ekstra ta promena – rekla je Milena čiji intervju možete da pogledate u videu.

Foto: S. Čumić,
Autor: I. Ankić