Urnebesni lapsusi i najsmešniji momenti poznatih ličnosti i voditeljki u 2023. godini (VIDEO)

„Ko radi, taj i greši“, upravo ovom izrekom može da se pohvali emisija Grand Magazin koja nas je 2023. godine obogatila nizom nezaboravnih smehotresnih trenutaka.

Jedna od smešnih situacija je bila kada je voditeljka čitala godinu rođenja pevača Uroša Živkovića i rekla 1999. na šta je on kao iz topa odgovorio: „1998, laže gugl“. Nakon toga voditeljka je rekla da će mu reći kad se završi emisija šta treba muškarac da poseduje, na šta je on odgovorio: „A što kad se završi emisija?“

IMG 2704
Najsmešniji momenti poznatih

Neprocenljivi trenutak humora zadesio nas je kada je Dragica Radosavljević Cakana svojim karakterističnim šarmom izjavila „Imaš metal na sebi“ koji se nalazi na haljini, audirajući na bubicu za prenos zvuka.

IMG 2694
Najsmešniji momenti poznatih

Nije ni ostao ni urnebesni smisao za humor Nade Blam koja je uspela da nas razveseli svojim nezaboravnim izjavama u emisiji. Njena iskrenost i spontanost naišli su na topao prijem kod publike, dok su njeni humoristički trenuci postali razlog smeha za mnoge gledaoce.

IMG 2712
Najsmešniji momenti poznatih

Nada Blam je definitivno pokazala da je majstor u stvaranju opuštene atmosfere i donošenju osmeha na lica svoje publike.

Ivan Gavrilović je u emisiji izazvao salvu smeha kada je, bez oklevanja, zagrizao cveće koje je bilo postavljeno kao ukras u studiju. Voditeljka je brzo reagovala sa osmehom, upozoravajući ga da to nije jestivo.

Najsmešniji momenti poznatih

IMG 2697
Najsmešniji momenti poznatih

Njihov nespretan, ali i duhovit trenutak, postao je nezaboravan, dodajući notu neodoljivog humora emisiji i nasmejavajući gledaoce Grand Magazina.

Naše voditeljke su takođe u emisijama ostavile trag smeha i radosti, pružajući gledaocima brojne vesele trenutke. Njihova sposobnost da spontano reaguju na neočekivane situacije dodsla je poseban šarm emisiji, čineći je nezaboravnom.

IMG 2715
Najsmešniji momenti poznatih

Publika je uživala u humoru i vedrom duhu koji su voditeljke i poznate ličnosti uspeli da prenesu, a kako je to sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: printscreen,
Autor: K.Marković