Ljuba Perućica objavio prvu zajedničku fotografiju sa suprugom i sinom, ovo će svakoga raznežiti (FOTO)

Ljuba Perucica o baksisu 6

Pevač Ljuba Perućica uživa u braku sa Katarinom Kolozeus a sada su objavili prvu zajedničku fotografiju sa sinom Aleksejem, koga su dobili pre nekoliko meseci.

Pevač i bivša voditeljka podelili su na Instagram profile selfi na kojem su nasmejani, a u sredini je mali Aleksej, a prizor je i više nego presladak.

image 5 6

Drugi stori je takođe raznežio sve, kada je Ljuba objavio surpugu kako ljubi mališana dok ga drži u rukama, a ona je nedavno govorila kako se snalaze kao roditelji.

– Mislim da je Ljuba dobar tata, ali i da će biti strogi roditelj, a ja onaj popustljiviji. Iako su svi mislili drugačije, kao i ja jer volim da zavodim red i da bude sve po mom. Kada je mališa u pitanju, ja sam ta koja skače i već vidim da ću sve da mu popustim, jer kad sam ugledala sina, znala sam da sam „nadrljala“. Ljuba nas može spasiti da nam bude autoritet, inače smo u problemu – izjavila je Katarina za 24 sedam.

Untitled 1 79

BONUS VIDEO: Ljuba Perućica otkrio koja pevačica je doktor za veselja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram / ljubaperucica,
Autor: K. Marković