NAJLEPŠE VESTI: Ovo su poznati KOJI SU U 2022. POSTALI RODITELJI (FOTO+VIDEO)

275995102 309097881320308 4202271513018246040 n

Sumiramo utiske iz još jedne turbulentne godine na estradi, pune uspona, padova, smeha i suza, ali i najlepših vesti i životnih uloga u kojima su se naši poznati ostvarili.

Brojne javne ličnosti, ovu godinu pamtiće po ostvarenju svojih snova o roditeljstvu, a u nastavku teksta pogledajte ko je sve slavio tokom ove godine, i dobio bebu.

Početkom godine, Maja Berović postala je mama dečaka kome je dale ime Lav. Pevačica se porodila u jednoj privatnoj bolnici u Autriji gde inače živi i gde je sve proteklo u najboljem redu.

maja berovic beba

Porodica Ane Sević pre nešto manje od godinu dana dobila je novog člana, a nakon dve ćerke Lorene i Sene na svet je došao sin Simeon koji je upotpunio njihovu idilu.

ana sevic krstenje 1

Ljubav Emira Habibovića i Tamare Selimović krunisala je njihova prva ćerkica Ariana. Ubrzo nakon što se pevačica porodila, ponosni roditelji organizovali su gala veselje kako bi proslavili dolazak njihove mezimice na svet.

Nakon duge i teške borbe za potomstvo, Mariji Mikić ostvarila se najveća želja kada je rodila ćerku Đurđu početkom jula. Pevačica nije mogla da bude srećnija kada je posle nekoliko meseci saznala da je na putu još jedna beba koju željno iščekuju.

marija mikic pol bebe

Turbulentan period u životu nekadašnje takmičarke „Zvezda Granda“ Dade Mešaljić ulepšao je dan kada je postala majka jedne devojčice po imenu Merjema što znači čista, nevina.

I Boban Lazić, učesnik prethodne sezone, krajem leta se pohvalio kako je postao tata po prvi put.

U septembru dogodio se pravi estradni bejbi bum kada se porodila Ivana Pavković koja je na svet donela blizance Vuka i Vojina, a nekoliko dana nakon nje i Jelena Kostov koja je na svet donela devojčicu.

jelena kostov

Desetak dana nakon njegovih koleginica, Milan Mitrović se pohvalio da je postao tata po drugi put, a ćerkici su dali neobično ime Kasja.

Uprkos rizičnoj trudnoći i potencijalnim problemima na koje su lekari ukazivali, supruga Bojana Vaskovića rodila je treće dete, ćerku Helenu koja j unela novu radost i neizmernu sreću u njihov dom.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić