Najlepše novogodišnje fotografije poznatih koje će vas raznežiti

Mnoge poznate ličnosti sa domaće scene su pod uticajem novogodišnje čarolije koja vlada i u njihovim domovima,a upravo iz takvog okruženja dolaze i romantične fotografije koje su ovih dana raznežile brojne posetioce popularne društvene mreže Instagram. 

Čini nam se da se brojne zvezde utrkivale ko će imati lepšu novogodišnju fotografiju iz svog okićenog doma, ali niko od njih nije mogao da stane na crtu onima koji imaju pravo bogatstvo u svojim rukama i koji su se time ponosno pohvalili na društvenim mrežama. 

Tako je Nebojša Vojvodić na Instagramu pokazao svoje naslednike, blizance i suprugu, a njihova zajednička fotografija za kratko vreme prikupila je brojne lajkove.  

……

Nikolina Kovač i Saša Kapor osvojili su društvene mreže fotografijom kojom je pevačica objasnila smisao postojanja. 

„U životu dvoje ljudi najbitnije je imati zajednički cilj i boriti se zajedničkim snagama da sačuvate nešto što je sveto, nešto što ostaje iza svih nas kao stub ljudskog postojanja, jedini iskreni smisao, a to je porodica, iako nije uvek bilo lako opstati na tom putu borbe, jer ništa na ovoj planeti nije idealno, pa ni naš odnos, mi se trudimo da naša misija bude ispunjena“, stoji u opisu fotografije. 

……

Ipak, mnogo više simpatija osvojila je njena fotografija sa ćerkicom Nikoletom koja je, kako je Nikolina naglasila, njen najveći poklon i životni smisao. 

……

Još jedna pevačica svojom Instagram objavom rastopila je i najtvrđa srca. Goga Gačić, supruga Marka Gačića, pohvalila se porodičnom fotografijom, a u opisu iste naglasila je da je 2019. godinu obeležio njen sin Tadej.

„I evo nas. Ono najvažnije i najsvetije – prodica! Ovu godinu obeležio je moj sin! Moja druga sreća! Život mi je ispunjen, pun ljubavi i sreće, tako da nemam puno želja u Novoj godini! Imam samo da kažem, hvala dragom Bogu što vas imam! Moje tri najveće radosti! Ova slika je moj pečat za 2019. godinu! Nikolina, Tadej i Marko! Volim vas najviše na svetu“, napisala je Goga na Instagramu. 

……

I Ana Sević pozirala je za Instagram sa svojom naslednicom Lorenom koja je pokupila brojne komentare da je prava lepotica. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić