Nadica Ademov otkrila koliko se ugojila u trudnoći: „Muke žive su to“ (VIDEO)

IMG 4064 768x1152 1

Od kada je saznala da je u drugom stanju, pevačica Nadica Ademov ne skida osmeh sa lica. Nedavno je za Grand otvoreno govorila o trudnoći, a otkrila je koliko se ugojila u ovom periodu.

Pevačica ne krije da je spremna za ulogu majke, a ističe da u poslednje vreme dobija savete od prijateljica i majke koja joj kako kaže stalno pridikuje.

-Za sada sam okej, uglavnom su to saveti nemoj da se saginješ, nemoj da dižeš teško. Nemoj ovo, nemoj ono, to je mama naravno koja stalno zvoca. Čuvam se naravno, ko će da se čuva, ako neću ja sama – rekla je Nadica i dodala da najveći problem ima sa štiklama:

-Muke žive su to, sada sam se na probi izula, nisam mogla da izdžim. Još sam uzela štikle broj dvanaest, to je smrt. Ovu emisiju smo sada uradili i nema me više do sledeće godine.

nadica ademov trudna

U razgovoru se dotakla i kilograma, a kako je tada bila peti mesec uopšte se nije primetilo da je dobila na kilaži.

-Sada mi svi kažu da sam super i da sam to ja. Uvek sam govorila samo da se ne ugojim previše, a svi su mi rekli i da se ugojim to posle porođaja ide lako i brzo. Za sada sam dobra, ugojila sam se samo šest kilograma. Drugi izgledaju mnogo veće nego ja, a u petom su mesecu. Tako da sam za sada dobro – zaključila je ona nedavno za Grand.

BONUS VIDEO – Nadica Ademov o trudnoći i udaji:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković