Login/Registracija

Trudna Helena Topalović pokazala porodičnu idilu, a zbog poteza njenog supruga svi tapšu: „Ljubav i strpljenje“ (FOTO)

91f7ebb429e9b92f2cca8b0f0427e3119f41d32b

Helena Topalović, sitno broji do porođaja i dana kada će se po prvi put ostvariti u ulozi majke što, kako ističe, ne može da dočeka.

Na Instagramu često objavljuje svoje trudničke slike i snike, kao i idilu iz doma sa suprugom Draganom Aleksićem, a sada je pokazala koliko je ponosna na njega i njegove sposobnosti.

Jel’ ima nešto bolje, nego muškarac koji zna da radi sve po kući? Nama majstor ne treba. Hvala mom mužu što je sve sam namestio i sklopio krevetac. Ljubav i strpljenje i sve može – istakla je Helena na slici na kojoj on drži bušilicu spreman da skopi krevetić za naslednicu.

hel top

Podsećamo, Helena je u osmom mesecu trudnoće, a nedavno je njen otac Milan Topalović Topalko podelio i utiske kako se oseća kao budući deda.

Kao i kod drugih ljudi, ovo je jedno od najvećih radosti u životnom dobu jednog čoveka. Kada pogledam iza sebe, moj dosadašnji uspeh koji me čini srećnim jeste moja ćerka Helena, moja svetinja. Tako da, hvala sam na čestitkama, ovaj osećaj želim svakom da oseti – rekao je pevač.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.