Login/Registracija

Muzičar pobegao iz Beograda i počeo da SADI KROMPIR?

Gotovo da nema muzičara koji tokom pandemije virusa nije pronašao drugo zanimanje ili barem hobi, kojim će skrenuti misli sa aktuelne situacije.

Isti slučaj je i sa Acom iz Amadeus benda, koji već godinu dana uživa sa porodicom u jednoj kući u Golupcu. Izbor na ovo mesto pao je jer muzičar smatra da je to najlepši kraj naše zemlje, sa najčistijim vazduhom i mada uživa u prirodi pokraj Dunava, bez Beograda ne može da živi.

– Tu smo već dvadeset godina otkako smo došli iz Leskovca i to je sada naš grad. Mislim da se ne lažemo, u Beogradu je sve- rekao je on.

 Aca je u Golpcu počeo da se bavi i poljoprivredom te zasadio retku vrstu plavog krompira i crne repe- Taj krompir je čak 300 puta hranjiviji od običnog pa vi vidite. Time se sada bavim. Mislim tu su mi i intrumenti, vežbamo, dolaze momci- ispričao je Aca.

Ipak, nijedan drugi posao ni hobi, koliko god uživao u njemu, ne može da zameni muziku- Mogli smo da se bavimo nekom trgovinom, da otvorimo trafiku ali mene to ne zanima. Mi živimo za muziku mi smo umetnici- objasnio je muzičar.

POGLEDAJTE I:

Dinča ODUSTAJE OD PEVANJA? „Teram ženu da se preselimo na selo!“

TOP deset NOVIH zanimanja naših PEVAČA!

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac