Login/Registracija

“Mrzim gužvu i decu koja vrište“ Pevač otkrio kako za njega izgleda savršen odmor (VIDEO)

Ljudi koji nemaju tu privilegiju da žive na primoriju, tokom cele godine “bore se“ za tih desetak dana koje će provesti uz more, sunce i pesak, dok je onima odraslima na pučini plavog mora pojam odmora nešto drugačiji.


Upravo na tu temu za Grand Online Igor Lazić Niggor otkrio je kako izgleda njegov savršen odmor- Imam svoj kutak na jednoj plaži. Imam barku, lovim ribu, pijem pivo, pravo kulranje. Kad padne sunce pravi se krug po zalivu, pa se okupaš na sred zaliva a uveče spremaš ribu i šetaš kotorskom rivom. E to je kuliranje bez trke i frke- rekao nam je pevač pa dodao da njegova supruga ima nešto drugačiju viziju savršenog letovanja.

Moja žena voli da odemo negde, da budemo u hotelu, da se dižem ujutru za doručak i to. Znate ono all inclusive. Ja to mrzim. Mrzim plažu, gužvu i decu koja vrište.


Kako izbegava mesta na kojima se okuplja veliki broj ljudi, Niggor kaže da u Crnoj Gori još postoje neotkrivena mesta na kojima uživa sa priateljima- Inače sam se uvek kupao na mestima koje niko ne zna, ali sad se otkivaju jedno po jedno prave se plaže i neki barovi i ludila ali ima ih još gde ja idem a da niko ne zna- dodao je muzičar.

Šta nam je pevač još ispričao i kakve su rekacije stranaca na crnogorsko primorije, saznajte u videu ispod:

Foto: GrandOnline/ Instagram,
Autor: T. Bogavac