Login/Registracija

„Moramo da se opustimo“ Luna i Marko nakon gubitka bebe beže iz Beograda

Nakon što su Luna Đogani i Marko Miljković na svom Jutjub kanalu otkrili da su nažalost izgubili bebu, Miljković je otkrio da nakon lošeg perioda idu porodično na planinu da se opuste na svežem vazduhu daleko od gradske gužve.

Idemo dalje, snimamo naš život. Ne može da bude sve pozitivno i uvek sve super. Tako je kako je, ne dižemo halabuku. Idemo na odmor nekoliko dana na Zlatibor da se malo opustimo na čistom vazduhu sa Mijom – otkrio je Marko.

Nakon gubitka bebe oglasila se i Luna koja je otkrila kako je saznala da je došlo do pobačaja. Đoganijeva je otkrila da jer bila bolesna. što se negativno odrazilo na plod.

Izgubili smo bebu, bilo je na samom početku. Nije bilo ni 12 nedelja da plod očvrsne, tad se najčešće i dešavaju te stvari. Tako je bilo suđeno, saznali smo pre nekoliko dana – otkrila je Luna i dodala da je bebu izgubila zbog virusa.

Neki virus je prošao kroz mene, tako je rekla doktorka. U prvih nekoliko nedelja plod je jako osetljiv, tako da šta god da se desi majci to utiče na plod. Bila sam bolesna nekih sedam dana i eto, bebino srce je prestalo da kuca.

Marko je otkrio i da je ova godina za njega i Lunu bila izuzetno teška i loša.

Ova 2022. bile je izuzetno loša za nas. Koliko je prethodna bila prelepa, toliko je ova katastrofalna. Ne možemo ništa da planiramo. Sve je krenulo nizbrdo još od 1. januara kada smo se nakon novogodišnje proslave svi zarazili koronom – objasnio je Miljković, pa dodao:

U dogovoru sa doktorkom, bacićemo se u akciju za jedno mesec dana. Kada nas bude Bog pogledao sledeći put bićemo pametniji. Tek kada budemo sigurni da je sve u redu, onda ćemo objaviti, ovo nam je za nauk.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Srpski Telegraf/I.G.