Login/Registracija

Monika Beluči dobila bundu u Beogradu!

Potvrdu da je bunda uzeta za Moniku Beluči našli smo i na zvaničnom instagram profilu popularnog brenda krzna.

Naime, oni su okačili fotografiju bunde pre nego što je upakovana i napisali su: Najlepša bunda iz naše nove kolekcije za najlepšu ženu na svetu. U želji da saznamo ko je poručio bundu pokušali smo da stupimo u kontakt sa predstavnicima „Inverno Caldo“ ali smo od njih dobili kratak odgovor da su trenutno u Milanu na sajmu krzna, ali da svakako ne smaju da otkriju identitet klijenta bez njegove dozvole.

Slavna italijanska glumica Monika Beluči iz Beograda je otputovala puna lepih utisaka ali i sa vrednim poklonom – bundom koju je dobila od tajnog obožavaoca.

Paparaco, koji je pratio svaki korak filmske zvezde u srpskoj prestonici, uspeo je da uhvati momenat kada dostavljač dolazi do hotela u kome je Monika odsela. Unutra se zadržao nekoliko minuta i predao upakovan poklon, da bi potom izašao i nestao u nepoznatom pravcu.

– Bunda je dostavljena preko ljudi iz Monikinog tima. Iako su navikli da joj obožavaoci šalju različite poklone, ovaj ih je iznenadio pre svega zbog toga što je u pitanju izuzetno vredan komad. Odmah su želeli da saznaju od koga je, međutim, rečeno im je da on želi da ostane anoniman jer je u pitanju poznati muškarac koji je veliki obožavalac filmske dive, ali da je u kutiji pismo u kome on otkriva svoj identitet samo za gospođu Beluči. Oni su primili poklon i imali su još i pitanje kakva je procedura sa prenošenjem preko granice, ali im je objašnjeno da je to lična stvar sa deklaracijom, da je sve regulisano i da bez problema može da je prenese – kaže izvor blizak organizaciji filmskog festivala koji se zatekao na licu mesta. Kako je Monika reagovala kada je videla poklon, nije nam poznato, ali ako se uzme u obzir da je ona poznata kao veliki ljubitelj lepog i kvalitetnog krzna, ne treba da nas začudi ako uskoro prošeta baš bundu iz Beograda na nekom od svetskih crvenih tepiha.

Foto: Grand online,
Autor: K. Obradović