Login/Registracija

Modna manifestacija u Sloveniji koja je goste ostavila bez daha (VIDEO)

Modna manifestacija „Deichmann Magic Night“ održana je u luksuznim Termama Olimia u Sloveniji. Događaj su ulepšale mnogobrojne aktivnosti u prestižnom wellness centru, kao i izlet u obližnje mesto Olimia. Terme Olimia su izuzetna oaza mira koja pruža zadovoljstvo svim čulima i savršen otklon od užurbanog i stresnog načina života. 


Magično veče otvorila je „Dajhman“ revija cipela, a toplu dobrodošlicu svim gostima poželel su Adriana Čortan i Ivana Stanković. U sklopu modnog programa prisutni su imali priliku da vide i nove modele slovenačke dizajnerke Sanje Veličković i brenda Allegra kreatorke Tanje Šepić. Za besprekornu šminku i frizuru bio je zadužen profesionalni tim Fakulteta za estetiku i kozmetologiju. Veče je upotpunjeno nastupima pevačice Alke Vuice i muzičara Nigora koji su oduševili publiku svojim novim singlom „Ti“. Takođe, na pisti, u ulozi modela, našle su se mnoge naše poznate dame,dok su ih iz prvih redova pažljivo posmatrale Biljana Krstić i Gorica Popović.
Kako bi magija ovog mesta bila u potpunosti dočarana gostima i učesnicima Deichmann Magic Night-a organizovana je poseta obližnjem selu po kojoj su terme dobile naziv, Olimia.


Prisutni su imali priliku da vide manastir uz degustaciju lokalnih specijaliteta, a tako i turnir u golfu izmamili su osmehe svih prisutnih i učinili atmosferu putovanja još čarobnijom.

Pogledajte opširnije: 

Foto: Privatna arhiva ,
Autor: A.B.