Mladenovićka se bacila na trening: Upakovali je do grudi u neobičnu odoru, njen saradnik sve zabeležio: „Umesto helanki, dobili smo šalvare“ (FOTO)

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDRIJA 60 ok

Tokom zime svi vole da se opuste i uživaju u omiljenoj hrani, a izutetak nije ni Aleksandra Mladenović koja je odlučila da je pravo vreme da se posveti sebi i zablista u top formi već sa prvim toplim danima.

Uprkos velikom broju nastupa, Aleksandra uspeva da u svoje obaveze uglavi i trening, a svoje poverenje poklonila je koleginici Mii Borisavljević koja je otvorila lanac svojih teretana sa mašinama koje ubrzavaju proces treninga što Mladenovićki i tek kako znači s obzirom na ubrzan tempo života.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ASMM SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 42

Kažu da je u društvu uvek lakše, pa je tako danas sa svojim prijateljem i saradnikom Stevanom Radivojevićem i Lepom Đorđević otišla na trenig koji joj je, sudeći po objavama na Instagramu, prijao.

Ipak, ovakva vrsta treniga zahteva i posebnu opremu, pa su se tako svis latko nasmejali kada su morali da obku široke pantalone, za koje se Stevan našalio da su kao šalvare, a onda su se bacili na vežbanje.

ugui

Nakon uspešno odrađenog termina, pohvalili su se zajednčkom fotkom na kojoj je Mladenovićka pokazala go stomak i figuru koju želi da dovede do savršenstva.

mladneovicka trenira

Podsetimo, pevačica je nedavno progovorila o nekretninama i otkrila da pored stana na Medaku, gde živi, nedavno je pazaraila i jedan u Beogradu na vodi, ali da se tu ne zaustavlja.

-U planu je i plac na Zvezdari, ali ne bih puno da otkrivamTrudim se da pametno investiram zarađeni novac.Ne živim u Beogradu na vodi, to sam kupila za izdavanje. Zvaću vas svakako kad uzmem ključ, trebalo bi za mesec dana da preizmem ključ i da bude završen stan– rekla je Aleksandra i dodala da je pored toga uspela da obezbedi i roditelje koji žive u Žitorađi.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić