Osnovao je bend, pisao pesme, a onda je rešio da napravi totalni preokret: Mišo Banjac pred novim muzičkim izazovom

Sa samo 16 godina Mišo Banjac započeo je muzičku karijeru kao svirač, da bi potom bio jedan od osnivača popularnog JetSet benda, gde je stvorio neke od pesama poput „Osmeh anđela“ i „Hiljadu dušmana“, ali sada je došlo vreme za novi korak.

mis banj

Nakon dugogodišnjeg rada, odlučio sam se za solo karijeru kako bih publici doneo nešto sasvim novo, što nosi moj pečat i autentičnost. Ovo je za mene veliki izazov i prilika da se istaknem na svoj način. Želim da se zahvalim svima koji su me podržavali tokom moje karijere, kao i svima koji me podržavaju u ovom novom poglavlju. S puno entuzijazma i zahvalnosti, osvrćem se na ovaj izuzetno važan trenutak u mojoj karijeri. Saradnja sa timom Aleksandra Sofronijevića, posebno s Dragišom Bašom, za mene je više od ostvarenja sna. Od trenutka kada sam počeo da se bavim muzikom, sanjao sam o prilici da budem deo ovakve vrhunske ekipe. Rad u studiju AS STUDIO TON s ovim talentovanim ljudima je pravo zadovoljstvo i privilegija– rekao je Banjac čija pesma „Bilo je za pamćenje“ ovih dana osvaja publiku u regionu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Bojan Stevanović,
Autor: Grand