Login/Registracija

„Mislim da sam imao teži put od Saše“, Dejan Matić prvi put progovorio o odnosu sa bratom

0A0A5990

Za Dejana Matića mnogi kažu da je glas kakav se jednom rađa, ali to nije jedini razlog zbog kojeg je postao jedan od najpopularnijih pevača širom regiona. Emocija i intuicija kada je u pitanju izbor pesama su nešto čime se oduvek vodio i što se pokazalo kao nepogrešiv recept.

-Sa većinom saradnika sam prijatelj i spojili smo posao i druženje. Nikada nisam imao problem da kažem ako mi se nešto ne sviđa ili da nije za mene, a umem sam, pa i dan danas umem da procenim šta je za mene i u čemu se lepo osećam. Većinu pesama sam otpevao kao demo snimke i onda vidim da li se pronalazim- objasnio je Deki.

f40bfb9c97a26f00f966930add33a5d4d1a69ae9

Iako mnogi misle da je Dejanu bilo lakše da se „probije“ u estradnom svetu zahvaljujući Saši koji je u muzičke vode kročio pre njega, istina je potpuno drugačija.

-Meni je drago što je Sale prvi počeo i dve godine pre mene izašla je „Maskara“. Čovek je napravio revoluciju i trebalo je odvojiti Dejana i Sašu Matića. Kada sam došao na scenu meni je prvi cilj bio da ne obrukam brata, ali mislim da sam imao malo teži put. Napravio sam dobru priču uz pomoć svojih saradnika, malo sam se i stilski odvojio- istakao je Matić i dodao da je preponosan na ono što su obojica ostigli isključivo svojim trudom, radom i predanošću.

-Bitno da smo napravili svoje karijere i da svako ima svoje pesme, evo sad smo bili na Saletovom koncert i moja ideja je bila da banem na koncert, ma to je bio spektakl!- rekao je Dejan sa osmehom.

dejan m 1

Iako mu nije bilo lako, Dejan priznaje da od muzike nikada nije ni pomislio da odustane.

-Nikada nisam pomislio, niti ću, ali da se ne bavim pevanjem verovatno bi bio neki IT. Imam ja na svom telefonu i računaru govorni softver i zato dosta dobro poznajem- otkrio je pevač.

BONUS VIDEO: Dejan Matić ogolio dušu o odnosu sa Sašom

BONUS VIDEO: Dejan Matić iznenadio Sašu na koncertu

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović