Login/Registracija

Misica UHAPŠENA zbog ELITNE PROSTITUCIJE ovako je govorila o MUŠKARCIMA: „Volim život koji živim“

Pevačica i poslednja Miss Jugoslavije, Slavica Tripunović Dajana (51), već danima je u jeku skandala zbog hapšenja u akciji policije protiv elitne prostitucije. 


Bivša misica i Plejboj zečica Martina Rajić navodno su uhvaćene na delu, ali su brzo puštene iz pritvora, dok se na saslušanju još uvek nalaze Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. 

Mnoge je šokiralo Dajanino privođenje, kao i tvrdnje pojedinih da se bavi najstarijim zanatom, budući da je godinama unazad živela van žiže javnosti. O njenom ljubavnom životu malo se zna, a sa ekipom Granda pre samo mesec dana pričala je o dešavanjima na privatnom planu, muškarcima, a osvrnula se na skoro 30 godina od osvajanja titule najlepše žene Jugoslavije. 


– Posle mene su došle mnoge generacije, toliko je devojaka stasalo u lepotice i misice. Meni je sve to prestrašno jer kad se kaže 30 godina to je wow, ali vreme ne možeš vratiti. Trideset godina je prošlo kao tren – rekla je nedavno i dodala da joj ipak godine ne mogu ništa. 

– Najbitnije je da sam ja zadovoljna, zaista se sjajno osećam i nemam patnju za tim prošlim godinama. Uživam tu gde jesam, lepo mi je u mojoj koži, okružena sam prijateljima i volim život koji živim.

Uprkos tome što je ušla u šestu deceniju života, bivša misica može da se pohvali mladalačkim izgledom za koji je, kako kaže, najviše zaslužna dobra nega, ali i borba. 

– Držim se, dobro nije to sad neka posebna nega, ali vodim računa o sebi. Trudim se da se ne menjam, a inače smatram da su godine samo broj – istakla je Dajana pre samo mesec dana. 


O svom ljubavnom životu neretko je govorila u medijima i često isticala da je jedna od žena koje umeju da žive bez jačeg pola. 

– Svako od nas je kovač svoje sreće, svako sam kreira ono što ga čini srećnim, zašto sreća mora da ovisi o nekoj osobi?!- pitala se i sama, a zatim otkrila da li su mnogi muškarci hteli da budu sa njom samo zato što je bila misica, ali i da li su je doživljavali kao trofej. 

– Pa ne znam, verovatno su nas neki i doživljavali kao trofej. Mi smo osobe koje privlače pažnju, samim tim što se bavimo javnim poslom, pa kako da znamo sa kojim razlogom nam neko prilazi?!  Dugo u mom životu postoji samo jedan muškarac, a to je moj sin, a ovo ostalo je podređeno obavezama. U poslednje vreme dosta putujem, pronalazim vremena za neka druga zadovoljstva za koje ranije nisam imala vremena. – istakla je intervjuu koji je za Grand dala pre samo mesec dana. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić