Mišel IZNENADIO stavom o Osmakčićima: “Možda je bio UGROŽEN I PSIHIČKI LOŠE“

Iako su mu “Zvezde Granda“ donele ogromnu popularnost, pevač Mišel Gvozdenović još više obožavoca stekao je nakon učešća u jednom rijalitiju u kome se poneo vrlo pristojno za razliku od većine drugih učesnika.

Otkako je izašao iz pomenutog šou programa nije pogledao nijedan video niti pročitao neki naslov, već se odmah vratio normalnom životu i svom poslu.

4fc552c5ff07b70cf6c3ef7da1d2063e6097769f

– Stavio sam tačku na tu priču i idem dalje kroz život. Ja bih sad rekao da više nikad ne bih ušao u rijaliti, ali svaki put kad sam za nešto rekao “nikad“ to se i desilo. Više puta sam bio pozvan za rijaliti i mislio sam da neću nikad ući pa eto. Najveći razlog mog ulaska je bilo jer nas je zadesila korona i nije bilo posla, i hteo sam da budem uz narod ali i da me narod upozna, jer su me znali samo kao osobu koja stane na binu i otpeva. Hteo sam da vide kakav sam kao osoba, i videli su tokom deset meseci, i nisam pao u zaborav- ispričao je Gvozdenović.

71508b2207d1ab1080d3e57d397d6867886a710c

Za njega su rekli da je bio apsolutno svoj, prirodan i onakav kakav jeste što ne važi za njegove saborce iz rijalitija koji su dali narodu mnogo laži, obmana i pretvaranja.

– Narod provali ko je kakav, a ja sam bio normalan, bio sma pristojan i čovek pre svega zato me i vole, zato me i grle po ulici i na nastupima. Narod je taj koji može da te digne u nebesa ali i da te spusti na dno- istakao je pevač i objasnio kakav to pobednik mora biti.

– Neko ko je čvrst karakter i ko je svoj. Finale je nebitno, ja sam sebi bio pobednik na primer.

10bf0d8cfbd33f2b8684c97041f969b4242b72ca

Sada kaže da nema vremena da prati rijaliti, a i da ima ne želi, jer ga svaki kadar iz te kuće podseća na manje lepe trenutke života. Ipak, nije mogao da ne čuje aktuelnosti koje se tiču učesnika Marka Osmakčića čija porodica je lažirala smrt njegovg oca kako bi ga izvukla iz rijalitija bez posledica. 

– Ne znam šta da kažem na to, ne bih pomislio da tako nešto kažem za svog roditelja da bi izašao. Ali koliko god to meni delovalo nenormalno, čim je porodica to uradila znači da je on bio ugrožen na neki način i pokušavam da shvatim. Dan u rijalitiju je kao deset dan napolju, mislim da nije ispravno ali mu na neki način treba oprostiti i njemu i porodici. Ko zna šta je bilo, možda nisu birali način, možda i najgori izabrali jer su videli da on psihički nije dobro. Ali sve to nosi nešto sa sobom, platiće on tu penale i kazne. Šteta, toliko je izdržao ali oni najbolje znaju zašto je to tako- izneo je svoje mišljenje u “Grand magazinu“.

f3f2c7add4be9d405c8c3709111710d393d7d29d

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac