Login/Registracija

Petar Mitić OTKRIO PRAVU ISTINU o glasinama da se razvodi: „Mnogi su se nasekirali“

Petar Mitić i Ivana Pavković važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, međutim i njhov brak se sreo sa različitim natpisima koji su mogli da uzdrmaju njihov odnos.

Iako se u medijima nedavno spekulisalo o krahu njihove ljubavi, Petar je ove navode oštro demantovao.

– Desilo se to da su se opteretili i nasekirali brižni ljudi. Digao se „hajp“ u medijskom smislu. Postoji grupa ljudi koja voli da čuje nešto lepo i ona druga koja voli skandal. Ne bi rijaliti bio gledan, ni zanimljiv bez toga – započeo je on.

U tom trenutku kad smo se trudili i čuvali brak, „bap“ vest da se razvodimo. Zove novinarka Ivanu i pita da li se razvodimo, a nas dvoje, zagrljeni u krevetu – otkrio je Mitić i dodao:

– Kada je neko jak, možeš da pišeš o meni šta god hoćeš, ako ja znam da to nisam, neće to mene uzdrmati – razjasnio je za Kurir tv.

Podsetimo se, Ivana Pavković i Petar Mitić započeli su svoju ljubavnu priču 2013. godine, tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Par se venčao 2016. a krajem iste godine su dobili sina Vujadina, dok je njihova porodica postala bogatija za još dva člana kada su na svet pre nekoliko meseci stigli blizanci Vojin i Vuk.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić