Login/Registracija

Mina Kostić šeta piletinu: Upoznala ga u šumi i otkrila detalje veze: „On je pravi lav“

Dok se Demi Mur zabavljala sa Eštonom Kučerom prozvali su je najfatalnijom kuguarkom. Kod nas izgleda to poređenje baš i ne prija Mini Kostić, koja je nedavno našla 15 godina mlađeg muškarca.

Nemoj Demi Mur, bolje Bijonse– rekla je pevačica koja na snimanju Granove emisije prvi put pojavila sa novim partnerom. Kaže, nem želi puno da ekspornira svoj ljubavni život.

Ništa ne forsiram, šta bude biće, sve je u Božijim rukama. Toliko mogu da kažem – škrto kaže, ali otkriva da ih je spojila ljubav psima.

Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kada smo šetali kuce. On se javio, pomazio kuce i slikao se. Rekao mi da me njegova sestra voli, onda mi je pisao ali tek posle dve nedelje ja sam njemu odgovorila. Ne koristim mnogo Instagram. Tačno sam mu napisala vreme kada ćemo šetati kuce, posle toga smo šetali često – otkrila je pevačica za Grand i dodala da za sad ne želi da ga eksponira na društvenim mrežama.

Neću sigurno za takve stvari, ljubav se ne kupuje, ona se dešava. Eto desilo se, pa ćemo videti dokle ćemo– odgovorila je.

Ali je rešila javno da ga predstavi što znači da je sigurna u sebe ali i u njega.

On je pravi lav i siguran u sebe, mlad, dobar, pažljiv, trenira, veruje u Boga ide u crkvu. Sve onako kako sam želela– otkrila je Kostićeva.

Odavno je prestalo da bude tabu da žene imaju mlađe muškarce, ali kod nas se ipak malo drugačije gleda na to.

Imala sam starije od sebe pa šta sam imala od toga. Mene ne zanima šta je tabu a šta ne, bitno mi je kako se ja osećam – istakla je Mina.

Izgleda da su promene kod nje krenule sa skraćivanjem kose, nakon toga se vratio i osmeh na njeno lice.

Da da, novi stajling, ali i nova pesma koju je radio Saša Matić, onda imam još jedan duet. Stižu dva mega hita, čuvajte se. Jedva čekam, pesma je da se naježiš, zove se „Baš me briga“ – otkriva pevačica, a kako izgleda njen partner pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić