Login/Registracija

Mina Kostić OPLELA PO BIVŠIMA: „Dala sam srce, dušu i NOVČANIK. Bili su JADNI“

Svoj privatan život, Mina Kostić, drži daleko od očiju javnosti, ali to nije uvek bilo tako.

Naime, poznato je da pevačica iza sebe ima dva braka, sa biznismenom Tikom Sretenovićem i kolegom Igorom X sa kojim ima ćerku Anastasiju, a o krahu njenih ljubavi svojevremeno se dosta pisalo.

Ona je nedavno gostovala u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“ gde su ostali gosti imali priliku da joj postavljaju pitanja u okviru rubrike „Vruća stolica“.

Ivana Pavković upitala je da li je emotivno ispunjena.

– Nemam nikog, a i ne treba mi niko. Po prvi put u životu se sjajno osećam, nikada nisam bila srećnija i ispunjenija i pronašla sam svoj mir– objasnila je pevačica.

Kolega Sloba Đurković, odlučio je da dodatno zagreje „vruću stolicu“, a njega je zanimalo šta je najgore što je doživela sa partnerom.

– Sve živo. Od toga da sam dala srce, dušu novčanik, pa me za*ebao. Neću da pljujem oni najbolje znaju kako su se ponašali, ali najbitnije je da sam ja pronašla sebe. Ja sam naučla velike lekcije, molila sam se i sve sam im oprostila– odgovorila je Mina pa dodala kako joj je trebalo vreme da shvati zbog čega nije uspela sa bivšima.

– Oni nisu krivi , mi smo to same birale. Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla hvala ti što sam naučila– jasna je bila pevačica koja još uvek nije izgubila veru u ljubav.

Na kraju je otkrila i kakvog muškarca priželjkuje.

– Mora da bude vernik, da bude dobar i da ne laže, a sve ostalo ćemo tako. Fizički izgled, šta mu vredi da ima mišiće ako nema pameti. Moje sestre sve imaju muževe, pa žive katastrofa. Svi lažno žive. Ako ne možete zajedno bolje se raziđite– otvoreno je rekla Mina.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić