Veliki povratak Miloša Vujanovića: Vicešampion „Zvezda Granda“ nastavlja pohod na estradni tron (VIDEO)

image2
Foto: Papilon Company

Pre deset godina, u najuzbudljivijem i najneizvesnijem finalu do danas, Miloš Vujanović postao je vicešampion najpopualrnijeg regionalnog šou programa „Zvezde Granda“.

Odmah potom vrtoglavo je krenuo stazom uspeha, da bi posle nekoliko godina u jednom trenutku odlučio da se u potpunosti povuče sa javne scene.

Miloš Vujanović se vraća na scenu

image1 1
Foto: Papilon Company

I dok su mnogi spekulisali šta je uzrok pauze koju je u karijeri napravio, Miloš je očigledno vredno radio na muzici, u šta će publika moći da se uveri već u ponedeljak 26. februara kada će premijerno predstaviti pesmu „Put do pakla“.

Za novi singl snimio je i visokobudžetni spot u saradnji sa „Grand“ produkcijom.

image0 5
Foto: Papilon Company

Miloš se oglasio za naš portal i priznao da jedva čeka momenat kada će njegova pesma ugledati svetlost dana.

– Pažljivo sam birao čime ću se predstaviti jer me je duga pauza obavezivala da ponudim nešto kvalitetno. Moj tim i ja smo uložili mnogo vremena, ljubavi i rada u projekat i sada je na publici da da konačnu reč – rekao je Miloš, a tizer za njegovu pesmu koju potpisuje autor Predrag Paunović i aranžer Aleksandar Stojić već je izazvao brojne reakcije.

https://youtu.be/vE3teCtupb4?si=cPx6ySaZHJ2M1GvQ

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Miloš Vujanović u romantičnoj šetnji sa suprugom

PROČITAJTE I:

Foto: Papilon Company,
Autor: Grand