Login/Registracija

Miloš LEKSINGTON raskrinkao kolegu: „Više pričam sa njegovom ženom, nego sa Bojanom“ (VIDEO)

Miloš Vuksanović, član Leksington benda gostovao je u emisiji „Grand magazin“ i tom prilikom otkrio pojedinosti o bendu koje su manje pozante javnosti.

Muzičar je objasnio kako su članovi benda uspeli da sačuvaju privatnost od radoznalih očiju javnosti, ali i priznao da je u muzici posebno teško ženama.

Uvek smo stavljali akcenat na nastupe i na pesme. Trudili smo se da snimimo što više pesama. Gradili smo put bez skandala. Mislim da je to naš najveći uspeh. Tako smo i uspeli da se izdvojimo iz mase. Misli da je u ovom našem poslu ženama jako teško, pogotovo ako iza njih niko ne stoji. Ovo je zaista iscrpljujuće – objasnio je Miloš.

Osmi što momci iz Leksington benda sarađuju dugi niz godina, oni su i privatno bliski. Provode mnogo zajedničkg vremena, pa nije ni čudno što kroz razne životne situacije prolaze zajedno.

O problemima frontmena bendda Bojana Vaskovića i operaciji njegove bebe u poslednje vreme se dosta pisalo u medijima. Na sreću, priča ima srećan epilog, a njegov kolega iz benda i prijatelj kratko je prokomentarisao tešku situaciju sa kojom se pevač susreo u prethodnom periodu.

Što se tiče Bokija sigurno da mu je bilo teško u prethodnom periodu. Hvala Bogu da se sve dobro završilo, svi smo bili tu uz njega. On je naš prijatelj, drug, brat kao i njegova supruga Aleksandra. Mnogi su mogli da isprate situaciju na Aleksandrinom Instagram profilu. Beba je sada dobro, Boki nije tip koji voli da priča o problemima. Više stvari sam saznao od njegove supruge Aleksandre – iskreno je rekao muzičar.

Miloš ističe da priželjkuje da se u skorije vreme ostvari u ulozi oca.

Sa psom sam krenuo u te vaspitačke vode. To vaspitavanje traje već dve godine, u pitanju vučijak. Mislim da kada budem dobio dete morati potpuno da se menjam – priznao je on i otkrio da će na leto izaći novi album Leksington benda.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk