Miloš Bojanić prvi put progovorio o flertovanju Mikice u rijalitiju: „Morao je“ VIDEO

Legenda narodne muzike i čovek sa velikim rijaliti iskustvom Miloš Bojanić progovorio je o učešću svog sina Mikice u popularnom formatu.

Miloš je za Grand otkrio kako je podneo njegov ulazak u rijaliti, ali i da li bi ga podržao ukoliko bi se ponovo prijavio.

milos boanic z

Iako je i sam prošao to iskustvo, priznaje da mu nije bilo lako kada je njegov naslednik doneo istu odluku.

Ja njega nisam podržao javno jer znam gde ide i šta ga čeka, ali sam ga privatno podržao. Pošto sam i ja bio i pobedio, očekivao sam da će ljudi da komentarišu, kao i svu decu poznatih i toga sam se plašio, ali za njega nisam. On je pokazao da je ono što jeste, dobar sin, dobar muž, brat i to što je malo flertovao morao je, takva je koncepcija– tvrdi Bojanić.

On se dotakao i Marije i Miljane Kulić i saveta koje im je davao.

Miljanu sam podržavao, bili smo u dobrim odnosima. U toj celoj priči mora malo intrigica, Mariju gledam kao sestru. Rekao sam joj za Miljanu da je njen život, njen život i sve će joj biti oprošteno to sve i gore rade i drugi, samo ne pred kamerama– objašnjava pevač.

9d3697caf6bffdf83fd1dde57def02bcf342992c

Miloš je za naš portal otkrio i da li bi sada podržao Mikicu ukoliko bi poželeo ponovo da uđe.

Sumnjam da to može da se dogodi, ima on dovoljno godina, ali podržao bih svaku njegovu odluku– priznaje Bojanić.

milos bojanic 6

Naši novinari načuli su kako je Mikica nakon izlaska iz rijalitija zamolio oca da ugasi bezbednosne kamere, što je glava kuće i potvrdio.

On je tamo pokazao 10% njegove duhovitosti i na to smo svi kukali, da je pokazao to bi bio haos. Sedeli smo tu i on rekao: „Ćale, molim te ugasio onu kameru“, odgovorio sam mu da ne brine jer ne radi- ispričao je pevač za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Autor: Čumić/Ankić/Jović