Milica Pavlović SREĆNIJA nego ikad, a ima i razloga: „TRESEM SE LJUDI“

Kod Milice Pavlović nema zabušavanja kada je reč o karijeri, te je već na početku nove godine ozbiljno prionula na nove poslovne poduhvate. Kako je nedavno istakla da očekuje bombastičnu godinu nije ni čudo što je već najavila novi album.

5226f41e132c457869603dcad3c5a56423c14eb5

Pevačica je od samog pojavljivanja na sceni poznata po tome što mnogo ulaže u svoju karijeru, te se na svom Instagram profilu oglasila iz studija gde vredno radi na novim pesmama.

-Preslušavaju se skoro pa finalne verzije novog albuma!!! Tresem se ljudi od sreće koliko smo vam kvalitetnih pesama spremili- napisala je Milica koja ne krije koliko je uzbuđena što će svoje fanove uskoro obradovati.

Čini nam se da nije samo Mica nestrpljiva , već i publika koja svaki put ostane pozitivno iznenađena nakon pevačicinih novih pesama koje će bez sumnje biti veliki hitovi, jer se od nje ne očekuje ništa manje.

6b917d15dc657f38c6ec7af216da93ce0324b62e

Iako mnogo vremena provodi radeći na novim projektima, Pavlovićeva stiže i svakodnevno da uveseljava publiku, a nedavno je doživela skandal na jednom od nastupa. Naime, našla se u neprijatnoj situaciji kada je jedan od momaka iz prvih redova doslovno pokušao da zaviri ispod njene suknjice, a da stvar bude gora sve to snimao svojim mobilnim telefonom.

– Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem ogromno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da “pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi “muškarci”. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto- oglasila se tim povodom nakon čega su pristizale opruke podrške njenih kolega i koleginica.

06de2c9b33ef5fa75a63098ef3bbd958ee675f5c

POGLEDAJTE I

Od ovoga PADAJU VILICE: Milica Pavlović POKAZALA ČIME RASPOLAŽE, ZABORAVIĆETE NA MINUS (FOTO)

„KAKVA SRAMOTA“ Milica Pavlović JAVNO PODRŽALA Novaka Đokovića! (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović